Prostata massasje tantra kurs oslo

prostata massasje tantra kurs oslo

Gjennom et års prosess kan du skape et vendepunkt i ditt Liv, som du har med deg for bestandig. Det legges vekt på intimitet som en måte å dele av deg selv på sannferdig vis. Vi åpner for seksualiteten som et redskap til transformasjon og økt bevissthet om hvorfor vi lever våre liv sammen og hvorfor vi lever på jorden.

Du lærer hvordan skjønnhet, sanselighet og oppmerksomt nærvær vekker en glede som skaper økt samspill dere imellom. Det gode med et parkurs er å oppleve samspillet med andre søkende par og lære av hverandres gleder og utfordringer.

Dere tillater en større åpenhet dere i mellom, fordi dere er i aksepterende og trygge omgivelser. Dere henter frem de gode følelsene, savnet og smerten og oppdager at det som ikke fungerer i forholdet, kan det gjøres noe med. Kurs i Sensualitet og Tantrisk Massasje Kurset i Tantrisk Massasje er et tilbud til deg som vil utforske din evne til nytelse og sensualitet i en utviklingsmessig sammenheng, og hvor du er omgitt av respekt og nærvær. InnerLife Tantrisk Massasje er en ren nytelse å gi og en nytelse å motta.

Sammen skaper vi et kurs med en varm og avslappende atmosfære, som gir deg mulighet til å oppleve kroppen din som vakker og verdig i kraft av sin sensualitet og erotiske livskraft. Øya Sifnos ligger tre timer fra Athen med hurtigbåt. Her har vi holdt kurs i 30 år og har funnet det vakreste stedet på øya — hvor det er ro og skjønnhet overalt. Et kurs for kvinner i alle aldre som vil frigjøre nytelsen, skjønnheten og sin erotiske livskraft. En vidunderlig ferie i stillhet og ro, berørende undervisning, nok tid for deg selv og et varmt kvinnefellesskap som gjør det lettere å åpne deg for den du er.

Tilsvarende kurs for par som vil åpne opp for nye horisonter når det gjelder intimitetens ånd og kjærlighetens vesen. Kvinner skjønner slikt ser du ,mister respekten for fyren og finner en annen imens du kan betale regningene. So much for en simpel massaje haha! Ja, for alle thaidamer er prostituerte, og "alle" vet at thaimassasje bare betyr en ting.

Du kan evt anmelde for prostitusjon hvis du ønsker å gjøre noe -AnonymBruker Anonymous poster hash: Jeg har 2 damer og en til som jeg holder på med av og til. Det ser ikke ut til at noen av de vet om hverandre, hva har du å si til det? Hadde jeg vært en seriøs thai-massøse så hadde jeg heller prøvd å få jobb på et etablert norsk massasjeinstitutt, hvor ekstratjenester ikke er forventet. You need to be a member in order to leave a comment.

Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Utsatt for "happy ending" på massasje studio. Sign in to follow this    Followers 1. Utsatt for "happy ending" på massasje studio. AnonymBruker   Report post  ·  1. Posted June 27, Hei Jeg var for andre gang på et massasje studio "thai" utgave.

Før hun spør "skal jeg hjelpe til med den" Er jeg nå usant for "happy ending" Jeg sa pent nei takk, da hun sa at det gjorde henne ikke noe om den var i den tilstanden.

Da jeg ikke har vært utsatt for den situasjonen før.. Share this post Link to post Share on other sites. Report post  ·  2. Du kan evt anmelde for prostitusjon hvis du ønsker å gjøre noe   -AnonymBruker Anonymous poster hash: Report post  ·  3. Jeg formulerte meg litt dårlig der nok ja.

Report post  ·  4. Å gjøre slikt er selvsagt ikke bra, men for din del så er det vel ikke noe problem. Din massøse var proff i forhold. Report post  ·  5. Report post  ·  6. Report post  ·  7. Report post  ·  8. Report post  ·  9. Posted June 28, Report post  ·  Han kan derfor ikke anmelde massasjestudioet for noe som helst. Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community.

Dere henter frem de gode følelsene, savnet og smerten og oppdager at det som ikke fungerer i forholdet, kan det gjøres noe med. Kurs i Sensualitet og Tantrisk Massasje Kurset i Tantrisk Massasje er et tilbud til deg som vil utforske din evne til nytelse og sensualitet i en utviklingsmessig sammenheng, og hvor du er omgitt av respekt og nærvær.

InnerLife Tantrisk Massasje er en ren nytelse å gi og en nytelse å motta. Sammen skaper vi et kurs med en varm og avslappende atmosfære, som gir deg mulighet til å oppleve kroppen din som vakker og verdig i kraft av sin sensualitet og erotiske livskraft.

Øya Sifnos ligger tre timer fra Athen med hurtigbåt. Her har vi holdt kurs i 30 år og har funnet det vakreste stedet på øya — hvor det er ro og skjønnhet overalt.

Et kurs for kvinner i alle aldre som vil frigjøre nytelsen, skjønnheten og sin erotiske livskraft. En vidunderlig ferie i stillhet og ro, berørende undervisning, nok tid for deg selv og et varmt kvinnefellesskap som gjør det lettere å åpne deg for den du er. Tilsvarende kurs for par som vil åpne opp for nye horisonter når det gjelder intimitetens ånd og kjærlighetens vesen. Nyheter Behandlingsmetoder Om Alternativ.

Tantrisk massasje er inspirert av tradisjonell tantra, en tradisjon som vår massasje terapeut har studert over lang tid.

Gjennom sensuell berøring forsterket med massasjen vil du oppleve en økning av den erotisk energien og dennes harmoniske flyt gjennom kroppen. Denne energien er blir omtalt som tantra livs-energi og blir betraktet som kilde til et godt liv og mye kreativitet.

Ofte mister vi denne energien gjennom eksplosive orgasmer, det vil si uttømning for menn og utladende orgasmer for kvinner.

Ved tantra massasje vil du oppleve imponerende effekter av å beholde den seksuelle energien i kroppen og omdanne den til en vibrerende energi. Etter en stund vil du lære å kontrollere denne energien og hvordan du kan oppnå orgasme uten uttømming. Denne imponerende effekten ved tantra kalles seksuell kontinens. Du lærer den gjennom vår tantra massage som øker sensualiteten i kroppen og omdanner hele kroppen til en erogen sone.. Massøsen masserer også spesielle punkter på kroppen som har en terapeutisk effekt og som hjelper til med balansen og kontrollen over den seksuelle energien.

Utføres tantra massasjen regelmessig vil man kunne få helbredende effekter på psyken,  den mentale helsen og bringe deg til åndelige nivåer. La din juice flyte og drikk av kilden med nektar som livet gir deg. Omfavne dine skygger, se på dem med kjærlighet. La kjærligheten styre livet ditt. Du er en orgastisk, ekstatisk lysvesen — virkelig en levende gudinne!

Vekke din sensualitet og primal-kraft. Tillat deg selv å være mottakelig, myk, åpen, kraftig og sterk. Sette Shaktis krefter løs, din egen feminine kraft. Den rå, gamle kraften som strømmer fra dypet av din sjel og fra Moder Jord. La denne brannen nære Kjærligheten i ditt hjerte og løfte deg til de ekstatiske høyder av ånden.

En sensuell Helkropps tantra massasje med olje for å helbrede din seksualitet og å få tilgang til din kraft som mann. Min intensjon med denne tantra massasjen er å hjelpe din livsenergi flyte gjennom hele kroppen, for å støtte deg slik at du kan koble  din seksuelle energi med hjerte ditt, og for å være mer knyttet til ånden.

Prise din maskulin kraft. Shivas kraft — den magiske co-skaperen av livet. Omfavne din egen seksualitet og tørre å bli danset av livet! Utvikle din seksualitet som mann. Være til stede med mer lys og klarhet, med mer kjærlighet og ekstase. Kanskje blir multi orgasmisk …. Opplev en tantra massasje av fire hender på kroppen din samtidig. Ha en sesjon med en kvinne og en mann. Sammen skaper vi et rom med trygge grenser der vi inviterer våre primal-krefter og kjærlighet til å komme og danse med oss.

Et kjærlig spill av seksualitet og spontanitet for å frigjøre våre låste atferdsmønstre. En autentisk møte i nærvær og respekt der du lærer å være åpen for din egen livskraft og hvordan Ånden ønsker å uttrykke seg gjennom deg. Tantrisk lek er et interaktivt møte med klare grenser.

Dette handler om å høyne bevisstheten om det å være aktiv eller passiv, og å gi og ta. Gjensidig berøring er en god måte å beskrive hva som kan skje i en Tantrisk lek. Å våge å møte andre mennesker uten faste roller. Hva skjer når begge er fullt til stede i et møte?

Kan våre kropper skaper en dans sammen ved å følge impulser og energier som flyter mellom oss. Å Puste fullt ut er nøkkelen til at energi skal flytte. Det er opp til den energien, det du søker og graden av åpenhet, ærlighet og gjensidig respekt. Det kan være å gi og motta en tantra massasje.

Gi hverandre gaven i form av tid, intimitet og berøring. Kanskje vi kan lage en seremoni sammen? Oppdag nye sider ved hverandre mens dere nærer deres felles brann for hverandre! Møtet starter med at en av dere mottar en fantastisk tantra massasje mens den andre hjelper til og ser på.

Etter en stund bytter dere roller, og til slutt vil dere gjøre et tantrisk kjærlighetsrituale sammen. Sjamanistiske seremonier, lyd healing, trommereiser og ritualer kan hjelpe deg å forstå og løse problemer som du bærer med deg, og som hindrer deg fra å leve livet til det fulle! Hvordan kan jeg få det til å flyte gjennom meg?

Hva kan jeg gjøre med det? Vil det være lettere å skape det livet jeg vil ha? Lettere å gjøre gode valg? Må jeg ha en hensikt i livet mitt? Hvordan uttrykker min sjel seg? Lytter jeg til kroppen min og mine følelser som en måte min sjel kommuniserer på? Godta at død gir næring til det nye som blir født. Du kommer til å bli en ekspert på kompostering av dine gamle erfaringer, ideer og verdier.

Slik at du kan lage plass til noe nytt i livet ditt! Bli mer tilstede og være mer levende.

Prostata massasje tantra kurs oslo -

Den vil også øke din evne til å føle glede. Varmt tack för vårt möte. Tirsdag og torsdag, Oslo. Det viktige her er vel heller at hun var respektfull og lot det bli med et spørsmål. Den kan bringe oss i kontakt med våre innerste sirkler og vår sjel. Shivas kraft — den magiske co-skaperen av livet. Upplevelsen som var gav mersmak för att utforska det Tantriska mera för min egen del. Hvordan de går frem spiller vel ikke noe særlig rolle. Tantra massasje Oslo og Sjamanistisk healing Foren seksualitet, kjærlighet og åndelighet! Fordypningsgruppene foregår på Bjørk Kursgård ved Hamar, hvor det i tillegg tilbys parkurs, nyttårskurs, påskekurs og sommerkurs i juli. prostata massasje tantra kurs oslo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *