Sexye damer sex i svangerskapet

sexye damer sex i svangerskapet

Hun er gravid og opplever at sexlysten hos mannen er helt fraværende. Helt fra jeg fikk vite at jeg var gravid, har sex-lysten hos min mann avtatt og er nå helt fraværende. Jeg opplever å ha behov jeg ikke får dekket og dette er så vondt og sårt. Vi snakker om det når jeg føler det blir for vanskelig, for det er jo vanskelig for ham også. Han sitter med en følelse av at han ikke strekker til og at han gjør meg trist.

Han sier at det å vite at det ligger et barn i magen gjør at all tenning og lyst blir borte og erstattes med en følelse av å skulle beskytte og vente på å bli pappa.

Jeg har forståelse og synes det er fint at han tar hensyn og føler disse tingene.. Men det som i tillegg kan oppleves som like frustrerende er at den fysiske nærheten på andre måter ikke har økt og jeg kjenner at jeg føler meg rådvill, trist, frustrert og sårbar. Det jeg lurer på eller trenger litt input på er hvordan andre menn opplever dette og evt om hvordan jeg skal klare å håndtere denne triste såre følelse som kommer hver gang jeg tenker at jeg har lyst på sex med mannen min.

Jeg føler meg svært egoistisk, men sex har vært en naturlig del av vår intimitet og nærhet og det at det nå ikke eksisterer er vanskelig å takle. Småbarnsforeldre har sex — selv om de ikke har lyst. Er du forelsket i kjæresten din? Du er en tøff dame, som tør å sette ord på akkurat disse tingene, og du er IKKE egoistisk!

Dette er fortsatt et tabu!!! Vi vet at for oss kvinner er et svangerskap noe som påvirker oss både fysisk og psyksisk, og sexlysten kan variere veldig fra kvinne til kvinne, fra et trimester til et annet. De fleste opplever at sexlysten blir mindre, andre synes ikke den endres nevneverdig, mens andre igjen synes den øker.

Alt er like normalt: Når det kommer til de vordende fedre, er kanskje den gjengse oppfatning at de alltid er klare til sex. Dette er nok ikke alltid tilfellet! Derfor har kvinner generelt svakere kjønnsdrift og er mindre pågående. Men hvorfor har ikke naturen skapt kvinnen som en ustyrlig nymfoman for å sikre videreføringen av arten? Svaret ligger i menneskets lange svangerskap og hvor ubehjelpelige små barn er.

Kvinners hjerne er programmert til å finne en mann som vil bli hos henne lenge nok til å sørge for barna deres. Menns seksuelle yteevne er på topp i årsalderen. Kvinners seksuelle drifter er på topp i slutten av årene og i begynnelsen av årene.

I denne perioden av livet har kvinner generelt sterkere kjønnsdrift enn mennene. Kvinner i begynnelsen av årene har lavere kjønnsdrift, den ligger på samme nivå som hos menn midt i årene. Forskere tror dette er en av grunnene til at mange modne menn og unge kvinner finner hverandre. Kvinners kjønnsdrift er mer påvirkelig av hva som skjer i hverdagen. Hvis hun har hatt en vond dag, økonomiske problemer, syke barn etc.

En mann som er utsatt for det samme, vil ønske sex for å få utløp for spenningstilstanden i kroppen. Etter sex får han sove. Menns hjerne trenger variasjon. Derfor er eksempelvis menn begeistret for frekt og variert undertøy i monogame forhold.

Da greier mannen å innbille seg at han har et helt harem av ulike kvinner, fordi hun fremstår som forskjellig i ulikt tøy.

Blir han tvunget til noe han ikke vil, utvikles det fort en ulyst, som det kan ta enda lengre å bli kvitt.

I en litt krevende tid, som et svangerskap er, er god kommunikasjon og kreativitet viktig. Kanskje kan du si til ham, at du respekterer at han ikke har lyst, men at du trenger nærheten likevel. Kos og klem, trenger ikke bety noe mer - før dere evt er enige om det.

Vi vet at fysisk nærhet "føder" seksuell lyst, så kanskje kommer lysten krypende tilbake, hvis kravene forsvinner? I tillegg kan han evt tilfredsstille deg, uten å gjennomføre et samleie, selv om det kanskje ikke var det du hadde sett for deg: Han vil ha flere damer - jeg vil ha flere barn!

Slik ser mammakroppen ut. Prøver Eggløsningskalkulator Syklusen Forberedelser Kosthold og livsstil Følelser i prøveperioden Problemer med å bli gravid Hjelp til å bli gravid Prøverhistorier Gravid Uke for uke Terminkalkulator Svangerskapsuker Graviditetssymptomer Helse, kosthold og livsstil Termin Første trimester Svangerskapskontroller Graviditetsplager Barnet i magen Økonomi, rettigheter og stønader Gutt eller jente? Blir det gutt eller jente? Så høyt blir barnet! Hjem Nyheter — Mannen min har ikke lyst på meg.

Faktisk er det mange menn som ikke synes at sine gravide koner er sexy i det hele tatt, sier jordmor Grethe. Da tror jeg egentlig det beste rådet til kvinnen å rett og slett respektere dette, sier jordmor Mille. Hun understreker at det er svært individuelt hvordan lysten kan bli påvirket av en graviditet.

Andre kan oppleve redusert lyst og mistrives med forandringen i kroppen, man føler seg trett og slapp og har ikke lyst på sex. Særlig i siste del av svangerskapet kan mange kvinner oppleve å mangle overskudd og tiltak for å gjennomføre et samleie, forteller jordmoren som understreker at seksuelt samliv dreier seg om langt mer enn samleie. Når vi spør gynekolog Nicolaidis om det finnes fysiologiske og hormonelle endringer ved graviditet som kan påvirke lysten, kan han bekrefte dette:.

Gravide får øket blodtilførsel i hele underlivet, også klitoris. Det gjør at mange kvinner opplever at det er bedre med sex mens de er gravide og at de opplever å få sterkere og raskere orgasme. Også menn kan oppleve øket lyst og føle større nærhet til sin gravide partner. Han kan glede seg over endringene som skjer med hennes kropp og oppleve økt seksuell tenning. Det er ingen stillinger eller former for sex som ikke tilrådes ved graviditet, bekrefter Nicolaidis.

Ettersom magen vokser, kan det være nyttig å prøve seg litt frem med hva som er den mest behagelige stillingen under det seksuelle samleiet, råder Norsk Helseinformatikk på sin nettside. Kanskje bør du unngå å ligge flatt på ryggen under samleiet.

Livmoren din kan da trykke på de store blodårene venene som fører blod tilbake til hjertet og som befinner seg nær bakveggen i buken.

Sammenklemning av disse blodårene kan føre til at du blir svimmel eller kvalm. Dildo eller vibrator - skadelig ved graviditet? Det er pappa som spør om det er greit å ha sex når kjæresten er gravid. Dette spørsmålet er ikke uvanlig, men det er ikke alle som tør å spørre, skriver  jordmor Tove i bloggen  sin på Mammanett. Gynekologen opplever også at par er tilbakeholdne med spørsmål om sex: Jordmor Mille forteller også at spørsmål om sex og graviditet sitter langt inne hos hennes pasienter, selv om svært mange lurer på om sex er trygt ved graviditet.

Det er ofte de yngste gravide parene som spør. Orker man ikke vanlig samleie finnes det feks andre måter å kose på. Nærhet er uansett viktig. Men TS skriver jo at det ikke er henne det er opp til? Skjønner det om den gravide ikke orker, men synes det er trist når mannen helt mister lysten.. Det ble mindre enn vanlig og mest for mannens del.

Jeg var i grei form i store deler av svangerskapet,  men tror hormonene bremset veldig på lysten. Jeg mistet første svangerskap, da kom lysten tilbake. Når jeg nå fikk barn har lysttapet holdt seg, jeg fullammmer enda og har ikke fått mensen tilbake, så jeg har jo østrogenmangel. Mellom de to svangerskapene var ting så og si tilbake til normalen, ganger i uken.

Sex er viktig for oss begge, men graviditetene mine har vært tøffe, med både hypermesis og bekkenløsning, i tillegg til mye blødningene. Så ingen av oss har hatt særlig lyst. Men vi snakket om det og var enig om at det var for en periode. Forholdet tok ikke skade.

Og vi har det bedre sammen nå enn noen gang. Er uke 31 nå og det er vel en måned siden sist? Frem til det har det vært litt mindre enn vanlig, men fortsatt jevnlig. Mannen synes jeg er flott, og jeg føler ikke det skorter på nærheten. Jeg vil si vi er mye mer forelsket og kjærlig enn vanlig, så ser det ikke som et problem for forholdet.

Er mye sliten for tiden, så vi får se hvordan det blir i ferien når vi har all verdens tid og skal bo på hotell. En del mindre fra halvveis ut i andre trimester og frem til uke 38ish. Hyppigheten tok seg opp i håp om å få litt fortgang i fødinga og for å fylle på liggekvoten til etter fødsel. Men det er noen lysår unna den beste sexen vi har hatt, man føler seg jo omtrent som en hval som prøver seg i cirque du soleil.

Har ikke hatt sex siden jeg var i uke 26, er nå 36 uker på vei. Han mistet lysten etter at han kunne kjenne og se babyen bevege seg, så for han er jeg og babyen en og samme kropp.

Men da trenger han ikke være utålmodig etter å få sexlivet i gang etter fødsel heller, han får værsågod være like tålmodig som meg Her har det jevnt over vært lite sex gjennom hele svangerskapet hittil. Det tok seg opp igjen en periode, men det var bare et par måneder mellom kvalmeperioden og at sparkene fra baby kunne kjennes utenpå magen. Da ville han ikke mer, han følte at det ble ikke det samme lenger.

Det er noe med tanken på at det var noen inni der, han føler at han må være mye mer forsiktig enn før. Sånn sett er det like greit at jeg har følt på noe av det samme, i takt med at jeg har kjent stadig mer fra babyen.

Jada, vi begge vet at sex under svangerskapet er helt ufarlig, men så var det tanken på hva som egentlig er inni meg for tiden, da At "hele magen" strammer seg under orgasmen blir jeg også distrahert av, selv om jeg godt vet hvorfor det er slik. Etter uke 30 har det fristet stadig mindre for min del også, pga ymse småplager. Jeg er 37 uker på vei nå, og merker godt at babyen tar plass. Vi har gjort det slik at jeg gir blowjob når jeg er i form til det, og han fingrer meg de få gangene jeg har lyst.

For han har sexlyst, han vil bare ikke gjennomføre noe samleie. Jeg er 31 og han er 34, og enn så lenge føler vi ikke at vi har sklidd fra hverandre. Han har tvert imot virket nesten nyforelsket igjen de siste to ukene.

Nå får vi jo se hvordan spedbarnstiden blir da, men vi begge er inneforstått med at dette er midlertidig. Vi hadde ikke sex de siste par månedene før fødsel samt to måneder etterpå Mannen hadde ikke lyst, magen var i veien og i ettertid har det kommet frem at han syntes jeg kjentes "videre" ut der nede da jeg var gravid mulig pga. Etter at babyen kom har heller ikke sexlivet vært det helt store. Har sex maks en gang i uka, ofte sjeldnere.

Det gjør ikke meg noe, og han sier det ikke plager han heller. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community.

Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Graviditet, spedbarn og babytiden. Home Familie, samliv og seksualitet Graviditet, spedbarn og babytiden Mindre og mindre sex under svangerskapet.

Hva med dere andre?

sexye damer sex i svangerskapet

Sexye damer sex i svangerskapet -

Mot slutten kjenner man seg gjerne tung og klønete. Mens som sagt da får han skaffe seg penisdop om jeg er fremdeles klar. Posted July 2, Har jo litt sex da - men for å være grei da vel og merke: Men hvorfor har ikke naturen skapt kvinnen som en ustyrlig nymfoman for å sikre videreføringen av arten? Alle vil vel helst ha super sex med partneren - hvertfall på sikt? Fri norsk porno erotic pics hjerne trenger variasjon. I samarbeid med KappAhl. Har hatt mye glede av sex i alle svangerskapene. Her har det jevnt over vært lite sex gjennom hele svangerskapet hittil. Mange ganger føler jeg meg så stygg og feit og blir helt paranoid og tenker at han har noen andre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *