Cunilingus suge penis

cunilingus suge penis

Munnsex har blitt praktisert av mennesker gjennom historien. Man kan se det på vaser fra antikkens Hellas, templer bygd på tallet i India og også spillekort på tallet. Osiris ble drept av broren sin og delt opp i biter. Søsteren Iris satte bitene sammen igjen, men penisen manglet tilfeldigvis. En kunstig penis ble lagd av leire, og Iris blåste nytt liv i Osiris ved å suge på den.

I antikkens Roma forsto en fellatio som bestående av aktiv og passiv part. Den aktive var den som fikk fellatio utført på seg, mens den passive var den som utførte det. Det å være passiv, derimot, ble ansett som skamfullt siden man tok rollen som «kvinne». Munnen, som var noe som skulle være rent, ble derfor smusset til i kontakt med genitaliene. Kamasutra , ei bok skrevet i India på tallet, har et kapittel dediktert til auparishtaka oralt samleie med åtte beskrivelser av hvordan man kan utføre fellatio.

Spor etter at oralsex var et tabubelagt tema kan man finne i hovedsakelig gamle lovverk som ulovliggjør oralsex. Et slikt eksempel kunne man blant annet finne i lovverket til staten Alabama i USA fram til [10]. En person som utfører fellatio på noen, refereres gjerne til som den aktive parten, mens den som mottar er den passive parten. Det går ut på at en sexpartner tar en manns penis i munnen og beveger munnen fram og tilbake over penisen for å etterlikne bevegelsene til vaginalt eller analt samleie.

En mann som får fellatio utført på seg, ende opp med å ejakulere i partnerens munn. Noen liker å svelge det, mens andre ikke gjør det. Det er ikke farlig å svelge sæden dersom mannen ikke har noen seksuelt overførbare sykdommer. Noen få menn klarer også å utføre munnsex på seg selv, såkalt autofellatio.

Noen kvinner sier at de har lettere for å få orgasme med cunnilingus enn med vaginalsex. Dette kan komme av at det er lettere å stimulere klitoris når man gir oralsex, og at en del kvinner ikke kan komme uten at klitoris stimuleres. Når kvinner utfører oralsex på seg selv, kalles dette autocunnilingus. Imidlertid krever dette voldsom fleksibilitet i rygg og muskler, og det er det ingen dokumentasjon av at det er gjort blant mennesker.

I stillinga ligger de to partnerne slik at de kan gi oralsex til hverandre samtidig. De ligger da motsatt av hverandre, akkurat som tallene 6 og 9 gjør, hvilket har gitt stillinga sitt navn. Dette kan gjøres i kombinasjon med alle kjønn, og kan også involvere anilingus. Dette kan få mange menn til å komme over kanten i en fei, ifølge fellatio.

Man kan også omfavne ham mykt med leppene og la tungen massere lemmet forsiktig mens man beveger hodet rolig fra side til side. Ikke opp og ned altså, men fra side til side. På denne måten masserer man penishodet med tungen, samtidig som det "dunker" borti kinnene dine, skriver fellatio. Borgny liker struktur og orden, så i stedet for å gape over manndommen hans, gjør som Borgny og ta for deg en passelig del av penis og la den borre seg inn mellom i utgangspunktet lukkede lepper.

Dette er selve sugeteknikken, ifølge fellatio. Konsentrer deg om hodet og la leppene klemme rundt kanten, samtidig som du lager små sirkelbevegelser, 8-tall eller lange stryk med tungen din. Du kan bevege deg opp og ned, men side til side fungerer vel så bra, eller du kan massere skaftet med lange strykende bevegelser.

Med lange våte slikk, som om du nyter en iskrem, er den klassiske teknikken at man manøvrerer seg presist langs penis-sømmen, ifølge Yvonne K. Innimellom kan man la tungen gli fra side til side, man kan stryke over skaftet med lette fingre eller bruke tommelen til å massere løst like under penishodet. Ved å vri hodet mens man beveger det langs penis altså i korketrekkermønster blir stimuleringen ekstra sterk, særlig på ytterste halvdel av penis, ifølge Paul Joannides.

Er du ekstra oppesen kan du også stikke tungespissen din inn under kanten av penishodet på din ferd nedover staven. Klassisk pumpeteknikk er at du konsentrerer deg mest om ytterste del av penis, samtidig som du gjør pumpebevegelser på nedre del med fingrene eller hele hånden, ifølge Paul Joannides.

Med en del øvelse kan man også lære seg å synkronisere håndens og hodets bevegelser slik at pumpingen hele tiden er i takt med leppene, også en fin måte å få ham over kanten på.

Fingerbruk utgjør visstnok forskjellen på ordinær og ekstraordinær oralsex, ifølge Yvonne K. Et tips er at du holder rundt roten med den ene hånden og lar den andre hånden «jage» munnen. For variasjonens skyld, vri hånden, gni skaftet mellom hendene eller lag en penisring med fingrene. Et annet tips er å massere testiklene lett mens du har dem i munnen som om du prøver å fjerne peanøttsmør fra ganen, eller dra ham litt i pungen, tipser Yvonne K.

Det å slikke litt på mellomkjøttet perineum eller gi det en lett fingermassasje gir oralsex «någo attåt», ifølge Paul Joannides. Andre følsomme områder er brystvortene, innsiden av lårene og «millom bakkar og berg». Noen klarer seg lenge med beføling av analåpningen, andre liker en finger ut og inn, og noen vil at den holdes i ro og bare presser jevnt mot prostata mannens g-punkt.

For de virkelig avanserte kan et sexleketøy piffe opp sakene, som et lite tilskudd til munn og tunge. En hard massasjestav egner seg godt til å stryke langs undersiden av penis, kanten rundt hodet og rundt analåpningen eller innenfor, tipser fellatio. Ekstra frekt er å masturbere litt selv undervis, tipser Cecilie Kjensli i sin sugeguide på Cpunktet.

Det er mye lettere å slappe av og la seg rive med når man er tent selv og det er også fint som pauseunderholdning. Her guide to going down Yvonne K. Fulbright og Lyst på sex Paul Joannides. Følg Klikk Helse på Facebook.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost. Her er de ekte filmsex-scenene. Vil du ha sex om igjen, må du kunne dette trikset. Her er kvinnens erogene soner. Se flere saker fra: Oralsex Munnsexen menn elsker. Munnsex Tekkelig munnsex er tingen. Bli en mester på å tilfredstille mannen. Gale sextips «Slik slikker du deg selv» og sånt.

Vond lukt der nede. Sommerkjolene vi ønsker oss nå. Bikini for sommeren Del på Facebook 0. Underholdning Se alle våre quizer Ta en matquiz Kryssord. Stort salg hos Get Inspired. Dette er verdens vakreste steder. Her er de billigste forbrukslånene.

Osiris ble drept av broren sin og delt opp i biter. Søsteren Iris satte bitene sammen igjen, men penisen manglet tilfeldigvis. En kunstig penis ble lagd av leire, og Iris blåste nytt liv i Osiris ved å suge på den. I antikkens Roma forsto en fellatio som bestående av aktiv og passiv part. Den aktive var den som fikk fellatio utført på seg, mens den passive var den som utførte det. Det å være passiv, derimot, ble ansett som skamfullt siden man tok rollen som «kvinne».

Munnen, som var noe som skulle være rent, ble derfor smusset til i kontakt med genitaliene. Kamasutra , ei bok skrevet i India på tallet, har et kapittel dediktert til auparishtaka oralt samleie med åtte beskrivelser av hvordan man kan utføre fellatio.

Spor etter at oralsex var et tabubelagt tema kan man finne i hovedsakelig gamle lovverk som ulovliggjør oralsex. Et slikt eksempel kunne man blant annet finne i lovverket til staten Alabama i USA fram til [10].

En person som utfører fellatio på noen, refereres gjerne til som den aktive parten, mens den som mottar er den passive parten. Det går ut på at en sexpartner tar en manns penis i munnen og beveger munnen fram og tilbake over penisen for å etterlikne bevegelsene til vaginalt eller analt samleie. En mann som får fellatio utført på seg, ende opp med å ejakulere i partnerens munn.

Noen liker å svelge det, mens andre ikke gjør det. Det er ikke farlig å svelge sæden dersom mannen ikke har noen seksuelt overførbare sykdommer. Noen få menn klarer også å utføre munnsex på seg selv, såkalt autofellatio. Noen kvinner sier at de har lettere for å få orgasme med cunnilingus enn med vaginalsex.

Dette kan komme av at det er lettere å stimulere klitoris når man gir oralsex, og at en del kvinner ikke kan komme uten at klitoris stimuleres. Når kvinner utfører oralsex på seg selv, kalles dette autocunnilingus. Imidlertid krever dette voldsom fleksibilitet i rygg og muskler, og det er det ingen dokumentasjon av at det er gjort blant mennesker.

I stillinga ligger de to partnerne slik at de kan gi oralsex til hverandre samtidig. De ligger da motsatt av hverandre, akkurat som tallene 6 og 9 gjør, hvilket har gitt stillinga sitt navn. Dette kan gjøres i kombinasjon med alle kjønn, og kan også involvere anilingus. Anilingus på engelsk også ofte referert til som rimming er å bruke munnen, leppene eller tunga til å stimulere anus.

Til tross for at noen assosierer anilingus med homofile, begrenser praksisen seg ikke kun til den gruppa. Klemmeteknikk dreier seg om at man plasserer tommelen på undersiden av penis, der penis møter penishodet, også plasserer man pekefingeren på oversiden av penis. Så klemmer man markert, men ikke for hardt, til han gjenvinner kontrollen.

Og sist, men ikke minst - husk å nyte selv også, skriver Yvonne K. Fulbright i bokens innledning. Da blir jo nytelsen og det å gi seg hen temmelig borte. Plutselig handler det om å utført en handling, og det blir så teknisk. Det går dessuten an å ha oralsex synkront, i stillingen , selv om man kanskje ikke får sett hverandre så mye inn i øynene da, foreslår Gamnes.

Og i motsetning til hva mange tror, god oralsex er ikke synonymt med å ta hele stasen hans i munnen eller svelge verken det ene eller det andre. Dette er mer en motesak enn det tilfredsstiller en manns penis, skriver psykiater Paul Joannides i boken Lyst på sex, boken som gjorde ham til en av USAs mest anerkjente sexbokforfattere.

Ved å bli kjent med kroppen hans vil man også kunne lære seg reaksjonene hans, tegnene på at han nærmer seg. Og ved å konsentrere leppeaktiviteten nettopp om det lille v-formede området rett under hodet, er det bare å la ladningen suse rett forbi.

Rett før det går for ham lar man bare hånden gli oppover skaftet til like under hodet og begynner å pumpe for Gud og fedrelandet, skriver Joannides som i dag har sitt eget forlag som gir ut kvalitetslitteratur om sex. Husk at det først og fremst er tre bud som gjelder: Vær lydhør, vær mottagelig for respons og vær villig til å eksperimentere!

Her er likevel noen tips og teknikker til inspirasjon. Å væte leppene og tunga med ekstra mye spytt før man går i gang kan utgjøre den store forskjellen.

Et tips er å suge litt på et drops, før man angriper godsakene, ifølge psykiater Paul Joannides. Ved å posisjonere seg slik at tungen kan stimulere undersiden av penis og hele tiden hvile mot penisstrengen, øker det nytelsen hans. En måte å få ham hard på, er å ta penis i munnen uten at man bruker hendene, og suge forsiktige tak mens man løfter hodet og «strekker» penis, tipser fellatio.

Et annet tips, som også er fint som oppvarming, er å holde rundt roten, trekke forhuden godt tilbake og bruke munnen på hodet, mens hånden trekkes rolig oppover, og nedover - munnen følger ikke, tipser fellatio. En annen teknikk er å holde forsiktig rundt pungen slik at pekefingeren peker mot anus. Så er det bare å trekke forhuden tilbake og sette en skikkelig trutmunn mot tuppen av penis. Press sakte inn i munnen, mens pekefingeren klemmer mot mellomkjøttet.

Blir han ikke hard av dette, er det ingenting som fikser det, ifølge fellatio. I stedet for å føre en o-formet munn kontinuerlig opp - og nedover den ikke så veldig følsomme stammen, er det et tips å konsentrere seg spesielt om det v-formede området ved strengen under hodet frenulum , gjerne mens du masturberer ham løst. Dette kan få mange menn til å komme over kanten i en fei, ifølge fellatio.

Man kan også omfavne ham mykt med leppene og la tungen massere lemmet forsiktig mens man beveger hodet rolig fra side til side. Ikke opp og ned altså, men fra side til side. På denne måten masserer man penishodet med tungen, samtidig som det "dunker" borti kinnene dine, skriver fellatio. Borgny liker struktur og orden, så i stedet for å gape over manndommen hans, gjør som Borgny og ta for deg en passelig del av penis og la den borre seg inn mellom i utgangspunktet lukkede lepper.

Dette er selve sugeteknikken, ifølge fellatio. Konsentrer deg om hodet og la leppene klemme rundt kanten, samtidig som du lager små sirkelbevegelser, 8-tall eller lange stryk med tungen din. Du kan bevege deg opp og ned, men side til side fungerer vel så bra, eller du kan massere skaftet med lange strykende bevegelser. Med lange våte slikk, som om du nyter en iskrem, er den klassiske teknikken at man manøvrerer seg presist langs penis-sømmen, ifølge Yvonne K. Innimellom kan man la tungen gli fra side til side, man kan stryke over skaftet med lette fingre eller bruke tommelen til å massere løst like under penishodet.

Ved å vri hodet mens man beveger det langs penis altså i korketrekkermønster blir stimuleringen ekstra sterk, særlig på ytterste halvdel av penis, ifølge Paul Joannides. Er du ekstra oppesen kan du også stikke tungespissen din inn under kanten av penishodet på din ferd nedover staven.

Klassisk pumpeteknikk er at du konsentrerer deg mest om ytterste del av penis, samtidig som du gjør pumpebevegelser på nedre del med fingrene eller hele hånden, ifølge Paul Joannides. Med en del øvelse kan man også lære seg å synkronisere håndens og hodets bevegelser slik at pumpingen hele tiden er i takt med leppene, også en fin måte å få ham over kanten på. Fingerbruk utgjør visstnok forskjellen på ordinær og ekstraordinær oralsex, ifølge Yvonne K.

Et tips er at du holder rundt roten med den ene hånden og lar den andre hånden «jage» munnen. For variasjonens skyld, vri hånden, gni skaftet mellom hendene eller lag en penisring med fingrene. Et annet tips er å massere testiklene lett mens du har dem i munnen som om du prøver å fjerne peanøttsmør fra ganen, eller dra ham litt i pungen, tipser Yvonne K. Det å slikke litt på mellomkjøttet perineum eller gi det en lett fingermassasje gir oralsex «någo attåt», ifølge Paul Joannides.

Andre følsomme områder er brystvortene, innsiden av lårene og «millom bakkar og berg».

Cunilingus suge penis -

Gale sextips «Slik slikker du deg selv» og sånt. En annen teknikk er å holde forsiktig rundt pungen slik cunilingus suge penis pekefingeren peker mot anus. Noen kvinner sier at de har lettere for å få orgasme med cunnilingus enn med vaginalsex. Fulbright og Lyst på sex Paul Joannides. Et annet tips, som også er fint som oppvarming, er å holde rundt roten, trekke forhuden godt tilbake og bruke munnen på hodet, mens hånden trekkes rolig oppover, og nedover - munnen følger ikke, tipser fellatio. En annen sykdom som det har vært fokus på i forbindelse med oralsex, er papillomavirusetfordi det knyttes knulle oslo asiatisk porno kreft. Med en del øvelse kan man også lære seg å synkronisere håndens og hodets bevegelser slik at pumpingen hele tiden er i takt med leppene, også en fin måte å få ham over kanten på. Med lange våte slikk, som om du nyter en iskrem, er den klassiske teknikken at man manøvrerer seg presist langs penis-sømmen, ifølge Yvonne K. Ved å vri hodet mens man beveger det langs penis altså i korketrekkermønster blir stimuleringen ekstra sterk, særlig på ytterste halvdel av penis, ifølge Paul Joannides. Noen få menn klarer også å tantrisk massasje i oslo fuckbook munnsex på seg selv, såkalt autofellatio. Fulbright i sin siste bok, The best oralsex ever: Da blir jo nytelsen og det å gi seg hen temmelig borte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *